............................................"Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του. Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Oδοιπορικό στα παράλια της αλησμόνητης Μ. Ασίας

"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Μοναδικό επίτευγμα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Με επιτυχία αντιμετωπίστηκε το μεγαλύτερο ανεύρυσμα  (όπως προκύπτει από την βιβλιογραφία) που έχει αναφερθεί ποτέ στον κόσμο, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Η ομάδα της χειρουργικής κλινικής μαζί με τούς  αναισθησιολόγους,  του νοσηλευτικού προσωπικού του χειρουργείου  και  με την ενεργό συμμετοχή του διακεκριμένου Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Αθηνών, κ. Γεωργίου Κούστα, MD, PhD και της ομάδας του, αντιμετώπισαν με απόλυτη επιτυχία τεραστίων διαστάσεων ανεύρυσματα στις έσω λαγόνιες αρτηρίες (στην κοιλιά). Η διάμετρος ξεπερνούσε τα 13 εκ. στην δεξιά έσω  λαγόνιο αρτηρία  και 10 εκ. στην αριστερά έσω λαγόνιο.
Δεν έχει περιγραφεί ουδέποτε παγκόσμια, επιβίωσης ανθρώπου με τόσο μεγάλα ανευρύσματα  στις ανωτέρω περιοχές.
Η επέμβαση έγινε το πρωί σήμερα σε άτομο ηλικίας 86 ετών με άριστα αποτελέσματα.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή της Εταιρίας Cook, κ. Γεράσιμο Λειβαδά, που βοήθησε ουσιαστικά με την παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης στην συγκεκριμένη επέμβαση.
Παπασταματάκης Γεώργιος
Χειρουργός
Πηγή:  docmed.gr

Αρκάδες της Διασποράς: Μοναδικό επίτευγμα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Αρκάδες της Διασποράς: Μοναδικό επίτευγμα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπ...:  
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 Με επιτυχία αντιμετωπίστηκε το μεγαλύτερο ανεύρυσμα (όπως προκύπτει από την βιβλιογραφία) που έχει αναφερθεί ποτέ...


Αρκαδικό Βήμα, Φεβρουάριος 2017, "Το Κάστρο της Καρύταινας και του Κολοκοτρώνη είναι εθνικό κεφάλαιο, ανήκει στην Ελλάδα και είναι σύμβολο της ύπαρξης μας σαν σύγχρονο Κράτος". Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Αρκαδίας "Ανθη της Πέτρας"


Δείτε ολόκληρη την εφημερίδα εδώ

http://selides-arkadias.blogspot.gr/

ΕΙΔΗΣΕΙΣ -ΝΕΑ